Mininakladač SHERPA Z40

Neúnavný malý silák

Objevte sílu a flexibilitu smykem řízeného mininakladače SHERPA Z40. Se šířkou pouhých 114 cm se hravě dostane i do nejužších prostor, a je přitom natolik stabilní, aby zvládl všechny Vaše úkoly s lehkostí. Tento všestranný malý silák je ideální pro práce na stavbách, farmách nebo v zahradnictví.

Klíčové vlastnosti:

  • Kompaktní a všestranný: Díky šířce jen 114 cm je SHERPA Z40 ideálním řešením pro úzké prostory a těžko dostupná místa. Kompaktnost mu ale neubírají na stabilitě, která vám umožní bezpečně a efektivně plnit všechny úkoly.
  • Výkonný a spolehlivý motor: S motorem Honda GX690 o výkonu 22 hp je SHERPA Z40 dostatečně silný pro jakoukoli práci. Tento motor je známý svou spolehlivostí, dlouhou životností a bezproblémovým provozem.
  • Hydrostatický pohon: Moderní hydrostatický systém pohonu se 4 hydraulickými motory u kol poskytuje plynulý a výkonný pohyb. Tento systém zajišťuje optimální ovladatelnost a efektivitu při každém použití.
  • Univerzální použití: SHERPA Z40 je ideální pro širokou škálu aplikací, od stavebních projektů přes zemědělství až po zahradnické práce. Je to perfektní pomocník pro každého profesionála, který potřebuje spolehlivý a všestranný stroj.
  • Ergonomický design: Navržen s ohledem na pohodlí obsluhy, SHERPA Z40 nabízí intuitivní ovládání a ergonomicky řešené pracovní prostředí. Tento mininakladač je snadno ovladatelný i v náročných podmínkách.

Proč si vybrat SHERPA Z40?

Mininakladač SHERPA Z40 je navržen tak, aby vám poskytl maximální výkon a spolehlivost při každém úkolu. Je to investice do kvality, která se vám vrátí ve formě efektivního a produktivního pracovního nástroje. Bez ohledu na to, zda pracujete na stavbě, farmě nebo na zahradě, SHERPA Z40 zvládne každou výzvu, kterou před něj postavíte.

Detailní technické specifikace naleznete v přiložené brožuře.

Fotogalerie

Zjistěte více o mininakladači SHERPA Z40

Model SHERPA Z40 Máme skladem, můžete se na něj podívat kliknutím sem.